WEBSITE HULP

Website updaten

Uw website heeft al een tijd geen onderhoud gehad en is nodig toe aan een update. U kunt hiervoor bij ons een service contract voor afnemen, wij updaten dan uw website iedere maand. Bent u geen klant bij ons? geen probleem! Ook u kunt een service contract afnemen of er voor kiezen om de website éénmalig te laten updaten door Litedesign. Wij updaten uw website, thema's en plugins. Mochten er veel problemen ontstaan na de update dan zullen voor u een offerte maken voor herstel van de website.

25,- / gratis i.c.m. service contract​

Problemen oplossen

De teksten staan scheef, uw foto's laden niet of het hele thema is overhoop. Wij kunnen u helpen als u problemen heeft met uw website. Als u een service contract afneemt zullen wij kleine problemen kosteloos voor u oplossen, voor grotere problemen krijgt u korting. Heeft u geen service contract dan kunnen wij u ook helpen met het oplossen van uw problemen.

10,- (15 min) / 7,50 i.c.m. service contract​

Malware verwijderen

Uw website is gehackt of besmet met Malware. Het komt voor dat er door bijvoorbeeld een slechte plug-in of thema malware op de website komt. Deze malware kan al uw gebruikers spam gaan versturen of de server gebruiken voor spam-doeleinden. Dit zijn geen leuke scenario’s en de webhoster doet niet meer dan uw website blokkeren. Wij kunnen deze malware voor u verwijderen en zorgen dat de website weer veilig online kan.

10,- (15 min) / 7,50 i.c.m. service contract

Overig

Heeft u andere werkzaamheden rondom uw website? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zullen voor u een offerte opstellen, deze is geheel vrijblijvend.

10,- (15 min) / 7,50 i.c.m. service contract